SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru) 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru) 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Similar topics
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru)

Aşağa gitmek

İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru) Empty İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru)

Mesaj tarafından BUSRAAKTAS Paz Şub. 21, 2010 10:42 pm


İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru)

Yumurta, tuz ve suyla sert bir hamur yoğurulur ve pazılara ayrılır. Oklavayla yeterince incelikte açılır ve orta büyüklükte karelere bölünür. Karelerin içine kıyma, soğan, tuz ve karabiberden oluşan karışımdan konur. Üçgen şeklinde katlanarak uzun uçları biraraya getirilir. Katlanan mantılar kaynayan tuzlu suya atılır. Bir iki taşım kaynadıktan sonra pişip pişmediği kontrol edilerek tencerenin altı kapatılır ve yapışmaması için üzerine soğuk su dökülür. İki ayrı tabağa alınan mantılardan birinin üzerine sarımsaklı yoğurt, diğerine de ceviz serpilir. Üzerlerine kızdırılmış tereyağ dökülür.
BUSRAAKTAS
BUSRAAKTAS
Yeni Akyörüklü
Yeni Akyörüklü

Kadın
Mesaj Sayısı : 1
Yaş : 28
Nerden : Gültepe
İş/Hobiler : Öğrenci
İsim Soyisim : BusraAktas
Kayıt tarihi : 21/02/10

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz