SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Pastırmalı Mıhlama 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Pastırmalı Mıhlama 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Similar topics
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

Pastırmalı Mıhlama

Aşağa gitmek

Pastırmalı Mıhlama Empty Pastırmalı Mıhlama

Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:40 am

Pastırmalı Mıhlama

Malzemeler
200 gr pastırma
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı tere yağı
4 yumurta
Tuz

Yapılışı
Soğanları hilal ay şeklinde doğrarız, bir tavaya tere yağını koyarız, eriyince doğradığımız soğanları ilave ederiz, pembeleşene kadar kavururuz, soğanlar pembeleşince pastırmaları ilave ederiz, pastırmaların kurutmadan hafifçe karıştırırız. Burada pastımaların sertleşmemesi çok önemlidir. Kıvamına gelince bir kaşık yardımı ile açtığımız oyuklara yumurtalarımızı kırarız ve pişirmeye bırakırız. Pişirme esnasında yumurtaların akının tam pişmesini, sarısının ise katılaşmamasını sağlarız. Piştikten sonra soğutmadan sıcak sıcak servis yaparız. Bu yemek layıkı ile pişirilir ise çok hoş olur.Yemeğimizin güzel görünmesini sağlayan Nevin Ablamıza teşekkür ederiz
BARISAKTAS
BARISAKTAS
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 127
Yaş : 32
Nerden : İstanbul / Pendik
İş/Hobiler : Öğrenci
İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
Kayıt tarihi : 09/02/09

http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz