SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Kızarmış Tarhana 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Kızarmış Tarhana 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Similar topics
    Kimler hatta?
    Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir

    Yok

    [ Bütün listeye bak ]


    Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
    Istatistikler
    Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
    Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

    Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

    Kızarmış Tarhana

    Aşağa gitmek

    Kızarmış Tarhana Empty Kızarmış Tarhana

    Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:33 am

    Kızarmış Tarhana

    Malzemeler
    Bir miktar tarhana hamuru
    Sıvı yağ

    Yapılışı
    Büyüklerimiz tarhana hamurunu hazırladıktan sonra bir kaç gün geçince tarhananın tadının gelip gelmediği, lezzetinin nasıl olduğuna bakmak için tarhana hamurundan bir miktar alırlarmış. Bu aldıkları tarhana hamurunu düz bir tahtanın üzerinde hafif unla açarak veya incelterek küçük tabak şeklinde hamur elde ederlermiş. Daha sonra tavaya biraz sıvı yağ koyarak hazırlanan bu tarhana hamurlarını kızartırlarmış. Bu yemeği evimizde önceleri Babaanneme, şimdi Anneme yaptırıyorum. Bu yemeğin çok değişik bir lezzeti olur.
    BARISAKTAS
    BARISAKTAS
    Admin
    Admin

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 127
    Yaş : 32
    Nerden : İstanbul / Pendik
    İş/Hobiler : Öğrenci
    İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
    Kayıt tarihi : 09/02/09

    http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    Sayfa başına dön

    - Similar topics

     
    Bu forumun müsaadesi var:
    Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz