SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Güllaç Dolması 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Güllaç Dolması 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

Güllaç Dolması

Aşağa gitmek

Güllaç Dolması Empty Güllaç Dolması

Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:41 am

Güllaç Dolması

Malzemeler
1 paket güllaç
250 gr çekilmiş ceviz
Tarçın
Yumurta
Sıvı yağ
Şerbet İçin
5 su bardağı şeker
4 su bardağı su

Yapılışı
İlk önce şerbetimizi 5 su bardağı şeker ve 4 su bardağı su, şeklinde hazırlayıp soğuması için bir kenara bırakırız.Güllaç yaprağını dörde bölüp, şekerli su ile ıslatıp yumuşamasını sağlarız. Çekilmiş cevizimizin içine toz şeker ve tarçın ekleyip karıştırırız. Bu malzemeyi yumuşattığımız güllacın içine koyup sararız. Sarılımış güllaçları çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağa atarak kızartırız. Kızarmış güllaçları şerbete atıp içini çekmesini sağlarız. İçini çeken güllaçları bir kaba koyup servis yaparız. Bu tarifi bize veren ve hazırlayan Semra Mor’a çok teşekkür ederiz.
BARISAKTAS
BARISAKTAS
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 127
Yaş : 32
Nerden : İstanbul / Pendik
İş/Hobiler : Öğrenci
İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
Kayıt tarihi : 09/02/09

http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz