SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Yoğurt Tatlısı 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Yoğurt Tatlısı 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

Yoğurt Tatlısı

Aşağa gitmek

Yoğurt Tatlısı Empty Yoğurt Tatlısı

Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:36 am

Yoğurt Tatlısı

Malzemeler
1 lt sıvı yağ
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
Aldığı kadar un
3 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su
Tuz

Yapılışı
Şeker, suyla kaynatılır ve elde edilen ağda soğumaya bırakılır, bir kaba yumurta kırılır, yoğurt ve karbonat eklenip güzelce karıştırılır, bunlara un ve yarım çay kaşığı tuz ilave edilir ve sulu bir hamur elde edilir. Sıvı yağ derin bir tencereye konur, çok kızgın bir hale gelene kadar ısıtılır, bir çay kaşığı ile hamurdan alınıp yağın içine bırakılır, hamur yağa bırakılınca top haline gelmesi gerekir, eğer top şeklini almıyorsa hamurun kıvamı ayarlanır, kızaran hamurlar bir kevgir yardımıyla tencereden alınır ve daha önce hazırlanan ve soğutulan ağdanın içine atılır, ağdayı içine çeken hamurlar toplanır ve tabaklara konup servis yapılır. Bu tatlıya yalancı lokmada denir.
BARISAKTAS
BARISAKTAS
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 127
Yaş : 32
Nerden : İstanbul / Pendik
İş/Hobiler : Öğrenci
İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
Kayıt tarihi : 09/02/09

http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz