SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Etli Piroh 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Etli Piroh 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Similar topics
    Kimler hatta?
    Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir

    Yok

    [ Bütün listeye bak ]


    Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
    Istatistikler
    Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
    Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

    Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

    Etli Piroh

    Aşağa gitmek

    Etli Piroh Empty Etli Piroh

    Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:34 am

    Etli Piroh

    Malzemeler
    2-3 su bardağı un
    1-2 yumurta
    100 gram ince çekilmiş kıyma
    1 tane soğan
    1 kepçe tereyağı
    Tuz
    Karabiber

    Yapılışı
    Una yumurta kırılır, yeterince su ile yoğrulur, elde edilen hamur iki veya üç parçaya bölünür, parçalar incecik açılır ve 4 cm genişliğinde enine ve boyuna kesilerek karelere bölünür, öbür tarafta kıyma ile rendelenmiş soğan biraz tuz ve karabiber ilave edilip karıştırılır ve fındık büyüklüğünde alınarak kare halindeki hamurların ortasına konur, hamurlar üçgen şeklinde kapatılır ve kenarları sıkıştırılır ve temiz bir bezin üzerinde dinlenmeye bırakılır, bütün hamurlar hazırlandıktan sonra, bir miktar tuz ile kaynatılmış olan suya tek tek atılır ve pişirilir, pişen hamurlar süzülerek bir tepsiye konur, üzerine eritilmiş tereyağı dökülüp sıcak servis yapılır.
    BARISAKTAS
    BARISAKTAS
    Admin
    Admin

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 127
    Yaş : 32
    Nerden : İstanbul / Pendik
    İş/Hobiler : Öğrenci
    İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
    Kayıt tarihi : 09/02/09

    http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    Sayfa başına dön

    - Similar topics

     
    Bu forumun müsaadesi var:
    Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz