SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Katı Hamur 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Katı Hamur 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

Katı Hamur

Aşağa gitmek

Katı Hamur Empty Katı Hamur

Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:38 am

Katı Hamur

Malzemeler
1-2 su bardağı un
3 su bardağı su
1 çay bardağı pekmez
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz

Yapılışı
Su bir kapta kaynatılır, az bir suyla ezilen un hızlı bir şekilde karıştırılarak, kaynamış suyun içine dökülür, hiç durmadan karıştırılarak pişirilir, ateşten alınan hamurun üzerine isteğe göre önce pekmezi daha sonra tereyağını dökerek ya da sadece tereyağını dökerek servis yapılır. Bu yemeği, çok usta olan büyüklerimiz, kaynar suya unu sulandırmadan kuru kuru koyar ve topaklandırmadan pişirirlermiş.
BARISAKTAS
BARISAKTAS
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 127
Yaş : 32
Nerden : İstanbul / Pendik
İş/Hobiler : Öğrenci
İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
Kayıt tarihi : 09/02/09

http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz