SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Cizlembe Baklavası 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL

Join the forum, it's quick and easy

SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Cizlembe Baklavası 93245910
Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.Hotmail Mail Adresi Olanlar Mutlaka Junk Yani Önemsiz Posta Klasörune Baksın...
Üye olanlar chatbox sohbet odasından yararlanabilirler,duyuruları siteye girmeden mail adresinden bakabilirler.İstek Panelinde Üyeliginizle istek lerinizi göndererek forumda paylaşımlarda bulunarak ayın en iyi dinleyicisi gibi ödüller veya dj moderatör olabilme hakkı bulabilirsiniz.
KAYIT OLA TIKLA VE SENDE ARAMIZA KATIL
SİNOP I BOYABAT I AKYÖRÜK KÖYÜ I 57 I BARISAKTAS I
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi Paz Şub. 21, 2010 12:50 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 91 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: muammer koseci

Kullanıcılarımız toplam 147 mesaj attılar bunda 106 konu

Cizlembe Baklavası

Aşağa gitmek

Cizlembe Baklavası Empty Cizlembe Baklavası

Mesaj tarafından BARISAKTAS Salı Şub. 17, 2009 9:35 am

Cizlembe Baklavası

Malzemeler
3 su bardağı un
Tuz
Su
1 kaşık tere yağı
1 su bardağı pekmez (dut, üzüm vb.)
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 çay bardağı şeker

Yapılışı
Un, tuz ve su karıştırılır, çok sulu akıcı bir hamur elde edilir, kızdırılmış saç özel bir çubukla tere yağı ile yağlanır, hazırladığımız hamur sacın üzerine dökülüp hamur kenarlara doğru inceltitlir, bir tarafı pişince bir büsleğeç yardımı ile hamurun diğer tarafı çevrilip pişmesi sağlanır. İki tarafta piştikten sonra hamur saçtan alınır ve kaba konur. Hamurlarımız pişirilip bitirdikten sonra, bir tepsiye bir sıra hamur, bir sıra ceviz dökülerek istenilen kalınlıkta sıralanır ve istenen büyüklükte kare şeklinde kesilir. Diğer tarafta bir su bardağı pekmeze, bir su bardağı ile karıştırıp içine bir çay bardağı şekeri ve tere yağını ilave edip hepsini birlikte ısıtırız ve daha önce hazırladığımız hamurumuzun üzerine dökeriz ve servis yaparız.
BARISAKTAS
BARISAKTAS
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 127
Yaş : 32
Nerden : İstanbul / Pendik
İş/Hobiler : Öğrenci
İsim Soyisim : B.BARIŞ AKTAŞ
Kayıt tarihi : 09/02/09

http://akyorukkoyu.eniyiforum.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz